About

Sóc una persona interessada en els problemes de la societat actual i a la qui l’agrada tenir un espai lliure per poder exposar les meves idees i les de qualsevol que vulgui col.laborar amb mi, sense cap restricció. Aquí trobaràs poesia, relats, articles d’opinió, sobre política, problemes socials i qualsevol altre que us preocupi.

L’única limitació que us posaré és el respecte formal, la tolerància, l’educació i aquelles que afectin els drets de qualsevol tercer a la pròpia imatge i el menyspreu o descredit personal gratuït.

També vull dir sobre mi persona que sóc un no professional que aprofita les noves xarxes de comunicació per expressar les seves idees i opinions sobre qualsevol tema que m’interessi i poder compartir-les amb tothom que vulgui perdre uns minuts en saber que penso o opino subjectivament.

Publicaré relats ficticis i reals sense noms identificables excepte quan parli sobre experiències meves que  sí ho faré.

Intentaré conèixer més les aplicacions per fer més maca i atractiva la imatge externa del blog amb vídeos, música i tot el que permeti l’aplicació per millorar el conjunt.

De moment és molt senzill.

També inclouré publicacions de professionals que a mi m’han marcat com a persona o penso que s’han de conèixer per entendre millor el meu blog. Personatges com William Blake, Sir Aldous Huxley, Edgar A. Poe, G. Papini, Bertrand Russell, Marx, Hegel, Bakunin i molt més sortiran o en faré referència sovint i publicaré selectivament la part de la seva obra que consideri interessant.

També publicaré treballs d’altres escriptors ja més consagrats o al menys que han publicat ja algun llibre amb el seu permís i normalment en castellà perquè tothom pugui accedir-hi encara que el blog serà majoritàriament en català.

Si trobeu incorreccions idiomàtiques o d’altre tipus feu-me el comentari per poder presentar el més correctament possible el blog i tingui un nivell cultural bo i la gent pugui fer-se millor o crèixer com a persona llegint a personatges culturalment sobrats i a d’altres no tan sobrats (jo mateix).

Bé penso que ja teniu una idea de qui sóc i que serà aquest blog. Ara toca treballar i disfrutar fent una cosa que sempre havia volgut fer i què les noves tecnologies m’ho permetran fer.

Salut i aquí ens trobem.

Esplugues de Llobregat, Barcelona, 4 de setembre de 2010

Una resposta a “About

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s