Qui pagarà la crisi?

M’acabo de llegir el Reial Decret Llei de mesures del govern de l’Estat per paliar el dèficit públic i m’agradaria fer algunes precisions sobre l’oportunitat i eficàcia d’aquestes per surtir de la crisi i que el dèficit públic no se dispari.
Em causa si més no perplexitat veure com un govern socialista, sí socialista dels que se’n diuen d’esquerres i parlen com si fossin extremistas radicals en el seu govern en comparació amb les dretes espanyolistes que ja coneixem. Doncs bé, no fa gaire es van injectar no se quants milions d’euros a les entitats financeres per que no tinguessin problemas de liquiditat amb fons dels contribuents. Ara per a compensar se’ls congela la paga als pobres pensionistas quan molts d’ells cobren pensions de misèria i es queden tan Panxos. Retallen els sous als funcionaris en una quantitat variable que anirà en funció de la categoria i el sou devengat que oscil.larà entre el 2,escacs i el 7 i escacs. I per a l’any vinent congelat el sou. Amb retalls en les Inversions de les diverses administracions local, autonòmica, etc, també s’estalviaran uns quants cèntims en total sumant pensionistas i funcionaris més de 30.000 milions d’euros. I jo amb tota la bona fe del món penso si amb aquesta quantitat es pot fer alguna cosa en un pais que té una taxa d’atur d’aprop de 4 milions de parats i que segueix creixent. Les grans empreses no veig que paguen més impostos ni es retallin els beneficis que obtenen i que serien bastant més que els que abans m’he referit.Se congelan les ajudes per dependència, el xec bebé, i altres mesures que tanta propaganda van fer en el seu moment, les jubilacions per relleu, etc.
És clar, les eleccions pròximes ja les tenen perdudes d’entrada i com que no tenen res a perdre a fotre els desgraciats que menys beneficis obtenen d’aquesta societat capitalista en que vivim. Tenir contents al gran capital, les entitats financeres, les empreses potents i aplicar mesures que no són estructurals si no conjunturals per previndre una crisi futura.
Jo ho sento molt, vull ser part d’aquesta societat Nostra i participar en les decisions que puguin afectar a la mateixa, però aniré a votar en blanc un altre cop perquè respecto les regles però no vull ser còmplice en un atracament social amb els polítics que per desgràcia ens han tocat suportar. Un vot en blanc que significa que em fan venir ganes de vomitar quan veig com actuen i com parlen, sense cap pudor de la societat del benestar i de l’economia lliure de mercat. Dixit

Sindi Viz
Barcelona, 22 de maig de 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s